Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

warmteservice

De aanschaf van een CV-ketel

Zit u erover te denken om een nieuwe CV-ketel aan te schaffen? Dan raden wij u aan dit in de zomer te gaan doen. Waarom? Omdat de meeste huishoudens hun CV-ketels in de zomer niet intensief gebruiken. Er zijn bijna geen mensen die er op dat moment aan denken om hun CV-ketel te vervangen. Als gevolg hiervan dalen de prijzen in de zomer. Daarnaast hebben de installateurs het in de zomer ook minder druk. Hierdoor is er geen wachtrij en wordt u snel geholpen. Tot slot valt in Nederland gemiddeld 1/3 van de CV-ketels uit. Door in de zomer onderhoud te laten plegen of uw CV-ketel te vervangen voorkomt u een boel narigheid.

Welke ketel moet u kiezen?

Wat onderscheidt de ene ketel nou van de andere ketel? Het belangrijkste hierbij is de capaciteit van de ketels. Hoe groter de ketel is, hoe meer warm water er per minuut getapt kan worden. Om orde in de chaos te scheppen, zijn er de ‘CW-klasses’, ofwel: Comfort Warmwater. Deze klassen gaan van CW1 tot en met CW6. Met een CW1 tapt u ongeveer vier liter warm water (38◦C) en met een CW6 wel vier keer zoveel.

De kosten

De meest gekozen ketel is de CW5 ketel, die geschikt is voor de keuken, douche en het bad. Ze kunnen beperkt tegelijk aangezet worden. De prijs voor een CW5 ketel ligt vaak tussen de €1800 en de €2600 euro inclusief installatie. De kosten zijn afhankelijk van een aantal zaken. Ten eerste is het afhankelijk van de soort ketel die u kiest. En ten tweede aan het aantal uren dat de installateur kwijt is.

Wilt u graag meer informatie over bovenstaande zaken? Neem dan eens contact op met Warmteservicedirect. Wij helpen u graag!

Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema