Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

warmteservice

Bespaar energie door deze vijf tips!

Bezuinigen, waarom zou je dat niet doen? Het bespaart je namelijk niet alleen geld; het is ook nog eens goed voor het milieu. Wat ons betreft twee vliegen in een klap dus! Let je nog nergens op? Dan kun je gemiddeld zo’n 600 euro per jaar besparen! Woon je in een niet-geïsoleerd huis? Dan kun je zelfs 1500 euro per jaar aan gas besparen. Daarom geven wij u graag zes tips mee voor het besparen van uw energie. Zodat u uw geld aan andere dingen kunt besteden; wel zo fijn.

Tip 1; doe de verwarming op je slaapkamer voorgoed uit

De verwarming aan op je slaapkamer? Dat heb je eigenlijk helemaal niet nodig! Als je de slaapkamer niet verwarmt, bespaar je ongeveer tachtig euro per jaar. Vind je het toch een beetje koud in de winter? Dan is een kruik, een pittenzak of een elektrische deken een prima alternatief. Een extra dekentje kan natuurlijk ook.

Tip 2; Zet de thermostaat in huis één graad lager

Wil je wat geld besparen? Zet de thermostaat dan eens een graden lager dan dat je gewend bent. Ook hiermee bespaar je zo 80 euro per jaar. 19 graden is, als je bezig bent, vaak warm genoeg. En heb je het een beetje fris? Dan kun je natuurlijk ook een trui aantrekken of een extra paar sokken.

Tip 3; Tijdens werkuren de thermostaat op 15 graden

Zet de thermostaat overdag of tijdens je werkuren op 15 graden. Het is echt niet nodig om de verwarming zo hoog te hebben als er niemand thuis is. Je bespaart hiermee zo’n 140 euro per jaar.

Tip 4; Verwarm enkel de kamers waar je bent

Waarom zou je een kamer verwarmen, als je er helemaal niet bent? Wij adviseren daarom om tussendeuren te sluiten en enkel de ruimtes te sluiten waar je daadwerkelijk bent. Dit is een fijne tip voor je portemonnee. Hiermee bespaar je gemiddeld 240 euro per jaar. Daar kun je heel veel andere leuke dingen doen!

Tip 5; Verlaag de thermostaat een uur voor het slapen gaan

Als je de thermostaat een uur voor het slapen gaan al op 15 graden zet, bespaar je nog eens extra twintig euro per jaar. Dan is de verwarming zachter op het moment dat jij je bed in duikt.

Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema