Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

warmteservice

Een beter energielabel dankzij de cv-ketel

Sinds 1 januari 2015 is het verplicht om een energielabel voor uw huis te hebben. Wanneer uw energielabel niet zo goed is, wilt u deze natuurlijk verbeteren. Wist u dat dit kan door eens te kijken naar een andere cv-ketel? Een oude cv-ketel verbruikt namelijk te veel gas, waardoor u flink kunt besparen door een nieuwe aan te schaffen. Door deze besparing en de verbetering van het energielabel verdient de nieuwe cv-ketel zich binnen no-time terug. Zowel goed voor uw portemonnee als het milieu.

Voordelen van een aantrekkelijk energielabel

Aan een aantrekkelijk energielabel zitten natuurlijk ontzettend veel voordelen. Zo krijgt u veel inzicht in de energieprestaties en –behoeften van uw woning en wordt u zich bewust van het verbruik. Dankzij deze bewustwording kunt u veel geld besparen op uw energie, wat u weer op een andere manier kunt besteden. Ook wanneer u uw woning wilt verkopen is een dit interessant. Voor potentiële kopers is een goed energielabel aantrekkelijk en kunnen zij een goede schatting maken van de energiezuinigheid.

Kiezen van een cv-ketel

Dus overweegt u om een nieuwe cv-ketel aan te schaffen? Regel dit dan niet allemaal online, maar schakel de hulp van een expert in. Natuurlijk kunt u informatie en inzichten opdoen via internet, maar u doet er goed aan om advies in te winnen van een professional. Zij zoeken een cv-ketel die precies past bij uw wensen en kunnen u alles vertellen over de voor- en nadelen ervan. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Dan kunt u altijd contact opnemen met de experts van Warmte Service Direct, wij helpen u graag verder. Heeft u een cv-ketel die nog goed is? Dan helpen wij u graag met het jaarlijkse onderhoud, om duurzaamheid en veiligheid te kunnen waarborgen.

Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema