Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

warmteservice

Een beter energielabel verkrijgen

Bent u niet tevreden over uw huidige energielabel? Wilt u bijvoorbeeld uw huis verkopen, dan begrijpen we dat u een zo goed mogelijk energielabel wilt hebben. Vanaf 1 januari 2015 is een definitief energielabel verplicht bij de verkoop van elke woning. Woningen kunnen van A++ aflopend tot G gelabeld worden. Het energielabel geeft aan of uw woning weinig of juist veel gas en licht slurpt. Een woning met G-label is absoluut niet zuinig, daar is veel ruimte voor verbetering. Met de juiste maatregelen zijn de meeste woningen wel op een B-label te krijgen. Daarnaast geldt dat het alleen mogelijk is om een A++ label te hebben als uw woning na 2011 gebouwd is.

Energielabel verbeteren: hoe doe je dat?

Met een energielabel krijgt u inzicht in hoe groot de energiebehoefte van een woning of gebouw is. Die energiebehoefte heeft met allerlei variabelen te maken, denk aan ruimteverwarming, ventilatie en warmtapwaterbereiding. Deze drie vormen uw grootste kostenposten op de energierekening. Wanneer u dus minder energie wilt verbruiken en uw energielabel ‘schoner’ wilt krijgen, kun u deze zaken aanpakken. Daarnaast is de energiebehoefte voor ruimteverwarming afhankelijk van de isolatie (dak, gevels, begane grondvloer en ramen) en de energiezuinigheid is afhankelijk van de verwarmingsinstallatie.

Energiezuinige cv-ketel installeren

U leest het, wanneer u wilt werken aan de energiezuinigheid dan moet u bij de verwarmingsinstallatie zijn. Heeft u een enigszins zuinige cv-ketel? En werkt uw cv-ketel nog wel naar behoren? Voor een controle, voor advies en/of voor het plaatsen van een nieuwe, zuinige cv-ketel kunt u bij Warmte Service Direct terecht. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Dan kunt u altijd contact opnemen met de experts van Warmte Service Direct, wij helpen u graag verder.

Heeft u een cv-ketel die nog goed is? Dan helpen wij u graag met het jaarlijkse onderhoud, om duurzaamheid en veiligheid te kunnen waarborgen.

Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema