Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

warmteservice

CV installateur Arnhem

De kosten van de aanschaf van een CV of HR kerel kunnen behoorlijk oplopen. Daarom is het van belang dat uw ketel zo lang mogelijk meegaat om de kosten hiervan jaarlijks zo laag mogelijk te maken. Wij van Warmteservicedirectbegrijpen dit als geen ander! We gebruiken daarom de beste materialen en passen altijd de juiste technieken toe bij de installatie van uw CV of HR ketel. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw verwarming altijd in perfecte staat verkeert zodat u hier zo lang mogelijk van kan genieten zonder hierbij problemen te ondervinden. Met de professionele installatie van onze ketels wordt u nooit verrast door een koude douche of mankementen door de voorkoming van storingen door slechte montage. Mocht u toch onverhoopt problemen met uw ketel krijgen, dan bent u bij ons verzekerd van snelle en kwalitatieve hulp door onze vakmannen. Warmteservicedirect: dé CV Installateur in Arnhem.

Hoe wij werken

Wanneer u Warmteservice het onderhoud aan of de installatie van uw CV ketel laat doen, kunt u rekenen op de juiste reparatie zoals dat vereist is bij storingen of mankementen. Natuurlijk doen we altijd ons best om elke vorm van een storing te voorkomen, maar het kan altijd voorkomen dat er een storing ontstaat. Als u een contract voor onderhoud bij ons afsluit, wordt uw toestel niet alleen uitvoerig geïnspecteerd en compleet gereinigd, maar ook gecontroleerd op het gebied van regelapparatuur, circulatiepomp, rookgasafvoer, gasdruk en gasdichtheid. Ook wordt het CO2-percentage juist afgesteld en garanderen wij dat u bij een storing van uw CV altijd binnen 24 uur geholpen wordt. Kies dus voor de beste cv installateurs zodat u altijd van een warme woning en douche kan genieten, zo staat u nooit in de kou.

Wij zijn meer dan alleen cv installateurs

De medewerkers van Warmteservicedirect zijn allemaal goed opgeleid en beschikken stuk voor stuk over jarenlange ervaring. De perfecte combinatie van kennis en kunde zorgt ervoor dat wij elk systeem voor de centrale verwarming compleet en goed begrijpen. Ons team is met name gespecialiseerd in het installeren van centrale verwarming, CV en HR ketels. Maar daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor de volgende zaken:

  • Diverse loodgieter werkzaamheden;
  • Ontstoppen van riolering;
  • Klimaatbeheersing;
  • Onderhoud

U kunt dus voor veel meer dan alleen cv installatie terecht bij de monteurs van Warmteservicedirect! Wij helpen u graag uit de kou, letterlijk, maar ook met onze andere services. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook leidingen verleggen en lekkages opsporen en verhelpen. Door ons in te schakelen kunt u genieten van een comfortabel en warm huis, en dat zonder problemen.

Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar een CV installateur in Arnhem? Zoek vooral niet verder en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u snel een monteur nodig? Bel onze CV service dan door te bellen naar 055 – 800 19 90 en maak direct een afspraak voor de installatie van uw CV of HR kerel of het onderhoud hieraan. Minder dringende vragen kunt u ook via het contactformulier aan ons stellen. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Dit doet u door te klikken op de onderstaande contact button:

Contact Opnemen
Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema