Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

warmteservice

CV installateur in Dieren

Een CV of HR ketel aanschaffen is behoorlijk prijzig. Wij, van Warmteservicedirect (WSD), begrijpen dat uw ketel daarom zo lang mogelijk mee moet gaan. WSD gebruikt daarom enkel de beste materialen en passen enkel moderne technieken toe. Zo zorgen we ervoor dat uw verwarming ten alle tijden in perfecte staat verkeert. Met de ketels van WSD wordt u niet verrast door een koude douche. Mankementen en storingen proberen we te voorkomen. Ervaart u toch problemen met uw ketel? Dan bent u bij ons verzekerd van snelle en kwalitatieve hulp. WSD: dé CV Installateur in en nabij Dieren.

WSD: CV installateur en meer in Dieren

Onze medewerkers zijn allen goed opgeleid en beschikken over velen jaren ervaring. Door deze combinatie van kunde en kennis, begrijpen wij ieder systeem voor de centrale verwarming. Warmteservicedirect is met name gespecialiseerd in het installeren van centrale verwarming, CV en HR ketels. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor de volgende zaken:

Voor een CV monteur in Dieren bent u dus bij Wartmeservicedirect aan het juiste adres!

Bel onze CV service

Bent u op zoek naar een CV installateur in of nabij Dieren? Dan hoeft u niet verder te zoeken, wij staan graag voor u klaar. Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u snel een monteur nodig? Bel onze CV service dan door te bellen naar 055 – 800 19 90. Heeft u minder dringende vragen? Deze kunt u ook via het contactformulier aan ons stellen. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact Opnemen
Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema