Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

warmteservice

CV ketel in Deventer

De aanschaf van een CV of HR ketel is een behoorlijke investering. Wij van Warmteservicedirect (WSD) vinden daarom dat uw ketel zo lang mogelijk mee moet gaan. We gebruiken daarom alleen de beste materialen en passen de meest moderne technieken toe. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw verwarming ten alle tijden in perfecte staat verkeert. Hiermee proberen we mankementen en storingen te voorkomen. Met onze ketels wordt u dus niet verrast door een koude douche. Heeft u toch problemen met uw ketel? Geen probleem: bij WSD bent u verzekerd van snelle en kwalitatieve hulp door vakmannen. WSD: voor uw CV ketel in en nabij Deventer.

WSD: CV ketel en meer in Deventer

De medewerkers van WSD zijn allen goed opgeleid en beschikken over jarenlange ervaring. Onze kennis en kunde zorgt ervoor dat wij ieder systeem voor de centrale verwarming begrijpen. Ons team is met name gespecialiseerd in het installeren van centrale verwarming, CV en HR ketels. Maar dat is niet het enigste waar u ons voor kunt inschakelen. U kunt ons ook inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u op zoek naar een CV ketel in of nabij Deventer? Zoek vooral niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan! Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u snel een monteur nodig? Bel onze CV service dan door te bellen naar 055 – 800 19 90. Minder dringende vragen kunt u ook via het contactformulier aan ons stellen. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact Opnemen
Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema