Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

warmteservice

CV ketel in Zutphen

Wij van Warmteservicedirect vinden dat uw CV ketel zo lang mogelijk mee moet gaan: het is immers een behoorlijke investering. Daarnaast is geen enkele ketel hetzelfde en moet er bij iedere ketel rekening worden gehouden met de juiste installatie en instellingen. Daarom is het van groot belang om voor de installatie, maar ook voor het onderhoud van uw CV ketel een professional in te schakelen: Warmteservicedirect. Wij helpen u graag verder met bijvoorbeeld de aanleg van uw centrale verwarming of het vervangen van uw CV ketel in Zutphen. Bij Warmteservicedirect bent u van snelle en kwalitatieve hulp door vakmannen verzekerd. Daarnaast gebruiken wij enkel de beste materialen en passen de meest moderne technieken toe. Voor uw CV onderhoud in Zutphen bent u bij ons dus aan het juiste adres.

WSD: CV onderhoud en meer in Zutphen

Wij zijn dé CV specialist in de regio Apeldoorn, Arnhem, Deventer en omgeving en we komen graag bij u langs voor de plaatsing of het controleren van uw CV ketel. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en beschikken allen over veel ervaring. Door deze ervaring en kennis en kunde begrijpen wij ieder systeem voor de centrale verwarming. Wij zijn dan ook met name gespecialiseerd in het installeren van de centrale verwarming en CV en HR ketels. U kunt ons echter ook inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u op zoek naar een CV ketel in of nabij Zutphen? Of wilt u graag een professional inschakelen voor het onderhoud? Zoek vooral niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan! Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u snel een monteur nodig? Bel onze CV service dan door te bellen naar 055 – 800 19 90. Wij hebben een goede storingsdienst: dag en nacht. Minder dringende vragen kunt u ook via het contactformulier aan ons stellen. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact Opnemen
Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema