Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

monteur

Cv Ketel

Warmte Service Direct: uw specialist in aanleg, onderhoud en reparatie van uw CV

Geen ketel is hetzelfde en bij elke ketel moet rekening gehouden worden met de juiste installatie en afstelling. Het is daarom van groot belang om voor de installatie en het onderhoud van uw CV ketel een professional in te schakelen. Bent u bezig met de bouw van een nieuw huis en zoekt u een specialist voor de aanleg van uw centrale verwarming, of is uw huidige CV ketel aan vervanging toe? Dan helpt Warmte Service Direct u graag verder.

Wij zijn dé CV specialist in de regio Apeldoorn, Arnhem, Deventer en omgeving en we komen graag bij u langs voor de plaatsing of het controleren van uw CV ketel. De juiste installatie en afstelling verlengt namelijk de levensduur van uw nieuwe ketel en zorgt voor lagere energiekosten.

Welke CV ketel is geschikt voor uw woning?

Omdat bij iedere specifieke woonsituatie een andere ketel past, adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Hierbij doorlopen we de volgende stappen:

  • Capaciteit berekenen die u nodig heeft om er altijd warm bij te zitten
  • Nagaan of u alleen verwarming of alleen warm water wilt
  • In kaart brengen van de hoeveelheid warm water die u en uw huisgenoten gebruiken
  • Warm water comfort van uw installatie berekenen
  • Juiste CW label voor uw situatie bepalen

Laat uw CV ketel plaatsen door Warmte Service Direct!

Heeft u een CV ketel van een grote ketelfabrikant als Remeha, Nefit, Bosch, Ferroli, Vaillant of Intergas? Neem dan vooral contact met ons op voor het onderhoud en/of de installatie van uw CV. Wij zijn betrouwbare partner van deze fabrikanten en dankzij onze jarenlange ervaring met installaties van deze merken weten wij als geen ander hoe we uw CV ketel het beste kunnen plaatsen, installeren en onderhouden.

Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema