Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

warmteservice

CV monteur in Arnhem

Bent u op zoek naar een CV monteur in Arnhem? Dan bent u zojuist op de juiste website beland. Wij van Warmteservicedirect vinden namelijk dat uw CV ketel zo lang mogelijk mee moet gaan. Ook wij weten dat dit een behoorlijke investering is. Het is daarnaast ook van groot belang om een professional in te schakelen, voor zowel de installatie als het onderhoud. Dat komt omdat geen enkele ketel hetzelfde is en er rekening dient te worden gehouden met de juiste installaties en instellingen. Wij helpen u graag verder bij bijvoorbeeld het aanleggen van uw centrale verwarming of het vervangen van uw CV ketel in Arnhem.

WSD: CV onderhoud en meer in Arnhem

In de regio Apeldoorn, Arnhem, Deventer en omgeving zijn wij dé specialist op het gebied van CV ketels. Wij komen daarom graag bij u langs voor de plaatsing of het controleren van uw CV ketel. Het gehele team van Warmteservicedirect is goed opgeleid en beschikt over veel ervaring. Hierdoor zijn wij in staat om ieder systeem voor de centrale verwarming te begrijpen. Warmteservicedirect is dan ook met name gespecialiseerd in het installeren van de centrale verwarming, CV en HR ketels. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor:

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u op zoek naar een CV monteur in of nabij Arnhem? Zoek vooral niet verder en vraag vrijblijvend een offerte aan! Wilt u liever eerst wat meer informatie over onze diensten? Of heeft u snel een monteur nodig? Bel onze CV service dan door te bellen naar 055 – 800 19 90. Wij hebben een goede storingsdienst, namelijk dag en nacht. Minder dringende vragen kunt u ook via het contactformulier aan ons stellen. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact Opnemen
Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema