Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

loodgieter

CV Monteur

Experts op het gebied van uw CV

De CV monteurs van Warmte Service Direct begrijpen als geen ander het belang van een uitstekende kwaliteit van uw CV of HR ketel. Zij voeren dan ook CV services uit in Apeldoorn en de gehele regio Arnhem en Deventer, zodat uw ketel zolang mogelijk meegaat. U kunt daarbij rekenen op onderhoud en reparatie van uw CV en hulp bij storingen.

Aangezien u een aanzienlijk bedrag neertelt voor de aanschaf van een CV of HR ketel is het van groot belang om voor experts te kiezen. Dankzij de jarenlange ervaring en de vakkennis van onze CV monteurs zijn zij in staat om uw verwarmingssysteem in optimale conditie te houden. Warmte Service Direct werkt bovendien nauw samen met bekende CV-merken als Bosch, Nefit, Intergas, Vaillant en Remeha, waardoor we u de beste service kunnen bieden bij de levering, installatie, reparatie of vervanging van uw ketel.

Jaarlijks onderhoud voor een vaste prijs door onze CV monteurs

Heeft u interesse in jaarlijks CV-onderhoud door Warmte Service Direct? Neem dan gerust contact met ons op. Als u een contract voor onderhoud bij ons afsluit wordt uw toestel niet alleen uitvoerig geïnspecteerd en compleet gereinigd, maar ook gecontroleerd op het gebied van regelapparatuur, circulatiepomp, rookgasafvoer, gasdruk en gasdichtheid. Ook wordt het CO2-percentage juist afgesteld en garanderen wij dat u bij een storing van uw CV altijd binnen 24 uur geholpen wordt.

Neem contact met ons op!

Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema