Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

warmteservice

CV onderhoud in Apeldoorn

De aanschaf van een CV of HR ketel is een flinke investering. Warmte Service Direct (WSD) vindt daarom, net als u, dat de ketel zo lang mogelijk mee moet gaan. WSD gebruikt daarom alleen de beste materialen en past de meest moderne technieken toe. Hiermee zorgt WSD ervoor dat uw verwarming te allen tijde in perfecte staat verkeert. De meeste mankementen en storingen worden hierdoor voorkomen. Een verrassing in de kou komt met WSD dus niet meer voor. Heeft u toch problemen met uw ketel? Geen zorgen, u bent bij ons verzekerd van snelle en kwalitatieve hulp door vakmannen. WSD is er voor uw CV onderhoud in en nabij Apeldoorn.

WSD: CV onderhoud en meer in Apeldoorn

Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en beschikken over jarenlange ervaring. Dankzij onze kennis en kunde begrijpen wij ieder systeem voor de centrale verwarming. We zorgen ervoor dat we zo goed mogelijk up-to-date blijven en doen aan interne kennisdelingen onder collega’s. Ons team is met name gespecialiseerd in het installeren van centrale verwarmingen, CV en HR ketels. Maar dat is niet het enige waar u ons voor kunt inschakelen. Voor de volgende werkzaamheden bent u bij WSD eveneens aan het juiste adres:

Wilt u onze hulp (ook) inschakelen voor één van bovengenoemde werkzaamheden? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen. Wij doen graag voor u waar wij goed in zijn!

Hoe wij werken

Wanneer u WSD het onderhoud aan uw CV ketel laat doen, kunt u rekenen op reparatie als dat vereist is bij storingen. Natuurlijk doen we hard ons best om elke vorm van een storing te voorkomen, maar apparaten blijven apparaten en ook die kunnen soms even vastlopen. Wilt u door onze CV monteurs jaarlijks CV onderhoud in Apeldoorn voor een vaste prijs? Als u een contract voor onderhoud bij ons afsluit, wordt uw toestel niet alleen uitvoerig geïnspecteerd en compleet gereinigd, maar ook gecontroleerd op het gebied van regelapparatuur, circulatiepomp, rookgasafvoer, gasdruk en gasdichtheid. Ook wordt het CO2-percentage juist afgesteld en garanderen wij dat u bij een storing van uw CV altijd binnen 24 uur geholpen wordt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u op zoek naar CV onderhoud in of nabij Apeldoorn? Zoek vooral niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan! Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u snel een monteur nodig? Bel onze CV service dan door te bellen naar 055 – 800 19 90. Minder dringende vragen kunt u ook via het contactformulier aan ons stellen. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op., bijvoorbeeld om een afspraak te maken.

Contact Opnemen
Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema