Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

warmteservice

CV onderhoud in Arnhem

Een goed werkende CV is belangrijk, zeker in een land als Nederland waar de verwarming iedere winter overuren draait. Heeft u een mankement of probleem met uw CV ketel? Neem dan contact op met Warmte Service Direct (WSD). WSD is dé warmteservice in en nabij Arnhem. Als CV monteur zijn wij dé expert op het gebied van CV’s en verwarming. Wij zorgen voor de installatie, het onderhoud en indien noodzakelijk de reparatie van uw CV ketel. Voor uw CV onderhoud in Arnhem bent u bij ons aan het juiste adres!

WSD: voor CV onderhoud in Arnhem en meer

WSD is gespecialiseerd in het installeren van centrale verwarming, CV en HR ketels. Desalniettemin zijn wij ook in te schakelen voor diverse loodgieterwerkzaamheden, het ontstoppen van uw riolering, klimaatbeheersing en onderhoud. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van installatietechniek. Daarom bent u verzekerd van kwalitatieve dienstverlening en uitstekende service.

De CV monteurs van Warmte Service Direct begrijpen als geen ander het belang van een uitstekende kwaliteit van uw CV of HR ketel. Zij voeren dan ook CV services uit in Apeldoorn en de gehele regio Arnhem en Deventer, zodat uw ketel zolang mogelijk meegaat. Een warm huis is nou eenmaal wel zo fijn en eigenlijk veel belangrijker dan u zich waarschijnlijk realiseert, helemaal in de wintermaanden.

Kwalitatieve merken

Aangezien u een aanzienlijk bedrag neertelt voor de aanschaf van een CV of HR ketel is het van groot belang om voor experts te kiezen. Dankzij de jarenlange ervaring en de vakkennis van onze CV monteurs zijn zij in staat om uw verwarmingssysteem in optimale conditie te houden. Warmte Service Direct werkt bovendien nauw samen met bekende CV-merken als Bosch, Nefit, Intergas, Vaillant en Remeha, waardoor we u de beste service kunnen bieden bij de levering, installatie, reparatie of vervanging van uw ketel.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Heeft u behoefte aan CV onderhoud in of nabij Arnhem, vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Voor meer informatie over onze diensten of direct een monteur voor de deur, belt u onze CV service: 055 – 800 19 90. Minder dringende vragen kunt u ook via het contactformulier aan ons stellen. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij helpen u graag met waar wij goed in zijn!

Contact Opnemen
Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema