Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

warmteservice

CV onderhoud in Eerbeek

Een flinke investering: dat is de aanschaf van CV of HR ketel. Daarom vindt Warmteservice Direct, net als u, dat de ketel zo lang mogelijk mee moet gaan. Daarom gebruikt zij enkel de beste materialen en past zij de meest moderne technieken toe. Hiermee zorgt ze ervoor dat uw verwarming ten alle tijden in perfecte staat verkeert. De meeste mankementen en storingen worden hierdoor voorkomen. Heeft u jammer genoeg toch problemen met uw ketel? Dat is voor WSD geen enkel probleem! Bij Warmteservicedirect bent u verzekerd van snelle en kwalitatieve hulp door vakmannen. WSD: voor uw CV onderhoud in en nabij Eerbeek.

WSD: CV onderhoud en meer in Eerbeek

Alle medewerkers bij Warmteservicedirect zijn goed opgeleid en beschikken over jarenlange ervaring. Met deze kennis en kunde zorgen we ervoor dat wij ieder systeem voor de centrale verwarming begrijpen. Het team van WSD is met name gespecialiseerd in het installeren van centrale verwarming, CV en HR ketels. Voor de volgende werkzaamheden kunt u ons echter ook inschakelen:

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u op zoek naar bijvoorbeeld CV onderhoud in of nabij Eerbeek? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wilt u liever eerst wat meer informatie over onze diensten ontvangen? Of heeft u snel een monteur nodig? Bel onze CV service dan door te bellen naar 055 – 800 19 90. U kunt minder dringende vragen ook via het contactformulier aan ons stellen. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact Opnemen
Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema