Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

warmteservice

Cv op afstand bedienen

We willen steeds meer luxe in ons leven, in en rond het huis. De cv-ketel doet gerust mee met die luxe-trend. De cv-ketels en thermostaten worden steeds mooier en geavanceerder, maar ook steeds toegankelijker en betaalbaar. De thermostaat gaat mee met de tijd en is in steeds meer huizen gemoderniseerd. Wat moet u zich daarbij voorstellen? Niet meer per definitie de ouderwetse ronde thermostaat met grote draaiknop, maar bijvoorbeeld een touchscreen scherm op je thermostaat met vele opties. Foutmeldingen worden direct weergegeven op het scherm en u kunt uw thermostaat op afstand bedienen via een applicatie op uw telefoon bij de meest nieuwe modellen. Dit is makkelijk en kan uiteindelijk bij slim gebruik zelfs leiden tot energiebesparing.

Hoe werkt op afstand bedienen?

Uw thermostaat communiceert met uw cv-ketel.Een thermostaat (cv) die je op afstand kunt bedienen, noemen we ook wel een Slimme Thermostaat. Steeds vaker kunt u via een applicatie op uw telefoon uw verwarming in huis bedienen. We nemen als voorbeeld de op afstand bestuurbare thermostaten van Honeywell. U gebruikt de app die gelinkt is met de DeRoundConnectedslimme klokthermostaat om uw verwarming te plannen en te controleren. Overal waar u gaat en staat kunt u de verwarming thuis vanaf uw telefoon aanpassen. Heel simpel.

Wat zijn de voordelen?

Veel mensen vinden het tegenwoordig ideaal om hun verwarming op afstand te kunnen bedienen. De thermostaat van uw cv op afstand bedienen heeft als voordeel dat u altijd de temperatuur in huis kunt regelen. Wilt u lekker warm thuiskomen in een aangenaam verwarmde woning? Dan kunt u vlak voor vertrek naar huis uw slimme thermostaat via de appop een hogere temperatuur instellen. Het grootste voordeel is dat u kosten kunt besparen met een slimme thermostaat. Wanneer u niet thuis bent, kunt u onnodige verwarming van uw woning voorkomen of deze twee graden lager zetten.

75% van de energie die een huishouden verbruikt, gaat naar verwarming en warm water. U kunt uw energiekosten verlagen door de warmte per kamer te regelen, voor meer controle, comfort en efficiëntie.

Een luxe cv-systeem aanschaffen

Er is een groeiende markt van slimme thermostaten.Heeft u een cv ketel van een grote ketelfabrikant als Remeha, Nefit, Bosch, Ferroli, Vaillant of Intergas? Neem dan vooral contact met ons op voor het onderhoud en/of de installatie van uw cv-ketel en eventueel slimme thermostaat. Wij zijn een betrouwbare partner van deze fabrikanten en dankzij onze jarenlange ervaring met installaties van deze merken weten wij als geen ander hoe we uw cv ketel het beste kunnen plaatsen, installeren en onderhouden.

Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema