Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

warmteservice

Hoe zit het met de energie-efficiëntie van mijn cv-ketel?

De eerste koude wintermaanden van 2017 vormen een geschikt moment om na te gaan hoe het ervoor staat met de energie-efficiëntie van uw cv-ketel. Om uw huis te kunnen verwarmen heeft de cv-ketel energie nodig en is belangrijk voor het milieu en uw kostenplaatje dat dit op een zuinige manier gaat. Dat is waar energie-efficiëntie voor staat: het zo zuinig mogelijk omgaan met energie. Maar weet u wel hoe het zit met de energie-efficiëntie van uw eigen cv-ketel? Lees hier hoe u zelf efficiënt om kunt gaan met energie en hoe u kunt zien hoe zuinig (of niet) uw eigen cv-ketel is.

Energiebeleid

De VTE-Raad gaat over het energiebeleid van de lidstaten van de Europese Unie. De VTE-Raad streeft ernaar dat het energiegebruik met 20% gedaald is in 2020. Alle lidstaten van de EU moeten vanaf 2011 werken aan deze doestelling en op ‘controlemomenten’ kunnen aantonen dat er vooruitgang is geboekt.

Zelf energie-efficiënt zijn

Heeft u nog geen Hr-ketel? Dan kunt u grote stappen maken in energie-efficiënt zijn. Een Hr-ketel of energiezuinige cv-ketel kan uw kosten aanzienlijk verlagen. De warmte die ontstaat bij het verwarmen van water gebruikt een Hr-ketel als extra warmtebron. Hierdoor gaat er amper energie verloren en is de ketel zo energie-efficiënt als mogelijk is. Er zijn verschillende mogelijkheden, neem contact op met Warmte Service Direct.

Hoe zuinig is mijn huidige cv-ketel?

Aan uw energierekening en het energielabel (indien aanwezig)kunt u zien hoe zuinig uw eigen cv-ketel is. Zijn de kosten aanzienlijk hoog ten opzichte van het oppervlak van uw huis en het warmwatergebruik? Dan kunt u best nadenken over het vervangen van uw huidige cv-ketel. Hierbij is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen en prijzen en installateurs te vergelijken. Hierdoor bespaart u ook op de kosten van uw nieuwe cv-ketel.

Dus heeft u goede voornemens op het gebied van energiezuinig zijn en efficiënt met energie omgaan? Laat dan uw huidige cv-ketel vervangen door een energiezuinige cv-ketel en help uzelf aan een lagere energierekening én de VTE-Raad haar energiegebruik doelen te behalen!

Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema