Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

warmteservice

Expert toch onmisbaar bij CV ketel

Bijna drie kwart van de Nederlanders gebruikt het internet voor zijn of haar eerste oriëntatie met betrekking tot een nieuwe CV-ketel. Mannen doen dat iets vaker dan vrouwen en de ‘jongere’ generatie is nog vaker online te vinden. Een ander feitje is als volgt: ‘Hoe hoger de woningbezitter is geschoold, hoe sneller hij of zij eerst op internet gaat zoeken welke CV-ketel hij of zij wil aanschaffen. Tijdens het online raadplegen wordt voornamelijk online reviews gelezen. Daarnaast worden ook de ervaringen van familieleden en vrienden geraadpleegd.

Na het vergelijken van de CV-ketels via het internet, wordt door maar liefst 80 procent een expert ingeschakeld voor het leveren van advies. Door de meerderheid (zo’n 55 procent) wordt het raadplegen van een expert daadwerkelijk als belangrijk gezien. Ook al hebben zij zich reeds online ingelezen en verscheidende ketels met elkaar vergeleken.

Veiligheid en energiezuinigheid

Consumenten vinden het meest belangrijk dat een ketel veilig en energiezuinig is. Maar dat is niet het enigste dat de consument belangrijk vindt. Daarnaast vindt hij of zij het belangrijk dat er goede service geleverd wordt. Dat is dan ook precies de reden waarom CV ketels nog steeds voornamelijk offline gekocht worden. Men wil toch het liefste echt contact hebben met de verkoper in installateur. Wat betreft de service is het opvallend dat meer dan 80 procent behoefte heeft aan een service- of onderhoudscontact.

Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden met betrekking tot uw CV-ketel? Dan kunt u altijd de vakmannen van Warmte Service Direct om advies vragen. Wij helpen u graag verder.

Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema