Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

warmteservice

Hoe kies ik de cv-ketel die het beste bij mij past?

Duurt het steeds langer voordat uw kamer de gewenste temperatuur heeft bereikt? Of overkomt het u regelmatig dat tijdens het douchen het water ineens koud wordt? Dan is het tijd voor een nieuwe cv-ketel. Wilt u graag weten hoe u tussen al die soorten ketels de juiste kiest? Dan voorzien wij u graag het nodige advies.

Oriënteren

Een cv-ketel zorgt ervoor dat uw woning de gewenste temperatuur heeft en dat u gebruik kunt maken van warm water. Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe ketel is het dan ook belangrijk dat u weet hoeveel vermogen (kW) u nodig heeft. Uw cv-ketel moet natuurlijk wel in staat zijn om uw hele woning te kunnen verwarmen. Op internet kunt verschillende tools vinden waarmee u het benodigde vermogen (kW) uit kunt rekenen.

Zodra u weet over hoeveel vermogen (kW) uw nieuwe cv-ketel moet schikken kunt u uw wensen eens op een rijtje zetten. U wilt natuurlijk dat er voldoende warm water is, maar ook dat de ketel zuinig in gebruik is. Maak eens een lijstje van dingen die u belangrijk vindt, om u zo beter te kunnen oriënteren.

Als u een beetje een idee heeft van wat u wilt kunt u uw budget gaan bepalen. Het vervangen van een cv-ketel is een flinke uitgave en tussen de verschillende ketels zit een groot verschil in prijs. Heeft u een bepaald merk in gedachten? Dan is het goed om te kijken of die qua prijs binnen uw budget valt en of daar een geschikte ketel tussen zit.

Keuze maken voor een cv-ketel

Door u goed te verdiepen in de verschillende cv-ketels en bovenstaand stappenplan te volgen zullen er al veel cv-ketels weg vallen. Hierdoor blijven er een aantal over die het beste bij u passen. Twijfelt u nog steeds en vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Dan kunt u altijd de hulp van een specialist als Warmte Service Direct inschakelen om u te voorzien van een persoonlijk advies.

Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema