Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

warmteservice

Hoog rendement ketel genereert meer warmte dan een CV ketel

Tegenwoordig hoort u er steeds meer over; de HR ketel. De HR ketel genereert relatief meer warmte dan een traditionele CV ketel. Maar wat is het precies? En waarom zou u wel of geen HR ketel aanschaffen? Graag vertellen wij u wat meer over de HR ketel.

Over de HR ketel

In de HR ketel wordt via condensatie van water een relatief hoge verbranding bereikt. Dit zorgt ervoor dat er zuiniger energie wordt gegenereerd voor het verwarmen van uw woning. Er zijn verscheidende soorten HR ketels op de markt; HR 100, HR 104 en HR 107. Dit is afhankelijk van het percentage rendement wat met de ketel bereikt kan worden. HR 100 betekent dat er 100 procent rendement is. De HR 107 is, logischerwijs, het meest energiezuinig van alle ketels.

De voordelen van de HR ketel

Het eerste grote voordeel is dat u met een HR ketel meer dan 10% minder gas verbruikt, ten opzichte van een CV ketel. Dit betekent dat uw huis goedkoper en sneller warm kan worden. We kunnen daarom stellen dat een hoog rendement ketel een stuk moderner, energiezuiniger en veiliger is dan een CV ketel. Daarnaast heeft het een relatief lange levensduur.

Het nadeel van een HR ketel

Aan iedere aankoop zit wel een nadeel verbonden, zo ook aan de aanschaf van een HR ketel. Een HR ketel of een HR combi ketel is relatief duurder dan de aanschaf van een CV ketel. Wat daar tegenover staat is kwaliteit, duurzaamheid en een veel langere levensduur. Het betaalt zich uiteindelijk terug!

Wilt u vrijblijvend advies?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een HR ketel? Of wilt u persoonlijk advies? Neem dan eens contact op met Warmte Service Direct. Wij voorzien u graag, uiteraard vrijblijvend, van het juiste advies en helpen u graag verder.

Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema