Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

warmteservice

Met een HR ketel verkoopt u uw huis sneller

De woningmarkt begint langzaam maar zeker ‘uit het slop’ te komen. De gemiddelde huurprijzen zitten in de lift en het aantal verkopen neemt toe. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen hun verkoophuis aantrekkelijker willen maken. In deze blog vertellen wij u hoe u dit kunt doen door middel van een moderne HR ketel.

Aantal verkochte huizen flink gestegen

Uit cijfers van Kadaster en het CBS blijkt dat de prijzen, die gemiddeld werden betaald voor koophuizen, het afgelopen jaar met meer dan 2% zijn gestegen. Daarnaast is het aantal verkochte huizen in Nederland, ten opzichte van vorig jaar, 80% gestegen. Dat zijn nog eens cijfers! Het ziet er naar uit dat de ergste crisis voorbij lijkt te zijn. De stijging is daarnaast ook een direct gevolg van de overheidsingrijpen in 2013; de btw op de arbeidskosten in de bouw zou tijdelijk worden verlaagd naar 6%. Daarnaast zouden er, voor energiezuinige maatregelen in huis, extra duurzaamheidssubsidies beschikbaar komen. Het is daardoor gemakkelijker geworden om verbouwingen aan het huis te besteden, zoals de plaatsing van een HR ketel, om de waarde van het huis te verhogen.

HR ketel

Een HR ketel zorgt er dus voor dat de waarde van uw huis verhoogd wordt. Daarnaast stelde sinds 2013 de overheid miljoenen extra beschikbaar voor duurzaamheidssubsidies. De aanschaf van een HR ketel is hiermee ook een van de maatregelen in een huis die in aanmerking kan komen voor extra subsidie vanuit de gemeente. U zou de aanschaf van een HR ketel hiermee een stuk betaalbaarder kunnen maken.

Ziet u het wel zitten om een HR ketel in uw huis te plaatsen? Vraag dan de vakmannen van Warmte Service Direct eens om advies. Alle monteurs zijn stuk voor stuk op de hoogte van de verschillende HR ketels en de voor- en nadelen hiervan. Neem eens contact met ons op voor meer informatie!

Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema