Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

warmteservice

Loodgieter in Arnhem

Bent u op zoek naar een loodgieter in Arnhem? Dan bent u zojuist op de juiste website beland. De vakmannen van Warmte Service Direct zijn, naast het onderhoud, installatie en vervanging van uw CV ketel, ook gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen en het verleggen en aanleggen van leidingen voor drinkwater, CV en gas. Heeft u last van (dak)lekkages? Deze detecteert en verhelpt Warmte Service Direct snel. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse diensten op het gebied van sanitair!

WSD: uw loodgieter in Arnhem

In de regio Apeldoorn, Arnhem, Deventer en omgeving zijn wij dé specialist. Onze loodgieters garanderen de beste kwaliteit aan al hun klanten. Hoe doen ze dat? Door uitsluitend gebruik te maken van de beste producten. Daarnaast is het gehele team van Warmte Service Direct goed opgeleid en beschikt iedere collega stuk voor stuk een goede dosis ervaring. Heeft u een noodgeval? Ook dat is geen probleem. Wij hebben een 24-uursservice waardoor u altijd direct hulp bij de hand hebt. Kortom: de loodgieters van Warmte Service Direct nemen alle zorgen uit handen en regelen alles van A tot Z. Daarnaast kunt u Warmte Service Direct ook voor de volgende zaken inschakelen:

  • Dakdekkersservice;
  • CV installatie, onderhoud en vervanging;
  • Installatie, onderhoud en vervanging van verwarming.

De vakmannen van Warmte Service Direct weten waar ze mee bezig zijn. Wij staan namelijk als betrouwbare partner aangeschreven bij diverse grote HR ketelfabrikanten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u op zoek naar een loodgieter in of nabij Arnhem? Zoek vooral niet verder en vraag vrijblijvend een offerte aan! Wilt u liever eerst wat meer informatie over onze diensten? Of heeft u snel een monteur nodig? Bel onze CV service dan door te bellen naar 055 – 800 19 90. Wij hebben een goede storingsdienst, namelijk dag en nacht. Minder dringende vragen kunt u ook via het contactformulier aan ons stellen. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact Opnemen
Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema