Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

warmteservice

Onderhoud CV ketel in Apeldoorn

Heeft u behoefte aan onderhoud van uw CV ketel in Apeldoorn? De aanschaf van een CV of HR ketel is altijd een flinke investering. Warmte Service Direct (WSD) vindt het daarom belangrijk dat de ketel zo lang mogelijk meegaat en die mening deelt u hoogstwaarschijnlijk. Regelmatig onderhoud en controle zijn daarom verstandig.

WSD gebruikt voor CV ketel onderhoud in Apeldoorn en omgeving alleen de beste materialen en past de meest moderne technieken toe. Hiermee zorgt WSD ervoor dat uw verwarming te allen tijde doet wat het moet doen. De meeste mankementen en storingen worden hierdoor voorkomen. Heeft u toch problemen met uw ketel? U bent bij ons altijd verzekerd van snelle en kwalitatieve hulp door vakmannen. WSD: voor uw CV ketel onderhoud in en nabij Apeldoorn.

Jaarlijks onderhoud CV ketel Apeldoorn

Wanneer u WSD het onderhoud aan uw CV ketel laat doen, kunt u rekenen op reparatie bij storingen. Natuurlijk doen we hard ons best om elke vorm van een storing te voorkomen, maar het kan altijd onverhoopt even misgaan. Wilt u door onze CV monteurs jaarlijks onderhoud aan uw CV ketel in Apeldoorn voor een vaste prijs? Als u een onderhoudscontract bij ons afsluit, wordt uw ketel niet alleen uitvoerig geïnspecteerd en compleet gereinigd, maar ook gecontroleerd op het gebied van regelapparatuur, circulatiepomp, rookgasafvoer, gasdruk en gasdichtheid. Ook wordt het CO2-percentage juist afgesteld en garanderen wij dat een storing van uw CV altijd binnen 24 uur verholpen wordt.

Over Warmte Service Direct

Ons team is met name gespecialiseerd in het installeren van centrale verwarmingen, CV en HR ketels. Maar dat is niet het enige waar u ons voor kunt inschakelen. Voor de volgende werkzaamheden bent u bij WSD eveneens aan het juiste adres:

Wilt u onze hulp (ook) inschakelen voor één van bovengenoemde werkzaamheden? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen, dan maken we een afspraak. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en beschikken over jarenlange ervaring. Dankzij onze kennis en kunde begrijpen wij ieder systeem voor de centrale verwarming.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Voor onderhoud aan uw CV ketel in of nabij Apeldoorn, zit u goed bij WSD. U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen door contact met ons op te nemen. Meer informatie over onze diensten of snel een monteur nodig? Bel dan onze CV service: 055 – 800 19 90. Minder dringende vragen kunt u ook via het contactformulier aan ons stellen. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op., bijvoorbeeld om een afspraak te maken.

Contact Opnemen
Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema