Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

warmteservice

Onderhoud CV ketel in Arnhem

Een goed werkende CV is belangrijk, zeker in een land als Nederland waar de verwarming iedere winter overuren draait en absoluut niet kan ontbreken in uw huishouden. Met ieder CV probleem kunt u in de regio Arnhem, Apeldoorn, Deventer terecht bij Warmte Service Direct (WSD). Als CV monteur zijn wij dé expert op het gebied van CV en verwarming.

Heeft u een mankement of probleem met uw CV ketel of behoefte aan onderhoud aan uw CV ketel in Arnhem of omgeving? Neem dan contact op met WSD. Wij zorgen voor de installatie, het onderhoud en indien noodzakelijk de reparatie van uw CV ketel. Voor onderhoud aan uw CV ketel in Arnhem bent u bij ons aan het juiste adres!

Over monteurs en service

De CV monteurs van WSD begrijpen als geen ander het belang van een uitstekende kwaliteit van uw CV of HR ketel. Zij voeren dan ook CV services uit in Arnhem en de gehele regio Apeldoorn en Deventer, zodat uw ketel zolang mogelijk meegaat. Een warm huis is nou eenmaal wel zo fijn en eigenlijk veel belangrijker en noodzakelijker dan u zich waarschijnlijk realiseert in de wintermaanden.

WSD is gespecialiseerd in het installeren van centrale verwarming, CV en HR ketels. Daarnaast kunt u onze hulp inschakelen bij diverse loodgieterswerkzaamheden, klimaatbeheersing, het ontstoppen van uw riolering en onderhoud. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van installatietechniek. Daarom bent u verzekerd van kwalitatieve dienstverlening en uitstekende service.

Werken met de beste merken

Aangezien u een aanzienlijk bedrag neertelt voor de aanschaf van een CV of HR ketel is het van groot belang om voor experts te kiezen. Vakmensen die weten wat ze doen en verstand hebben van uw verwarmingssysteem. Dankzij de jarenlange ervaring en de vakkennis van onze CV monteurs zijn zij in staat om uw verwarmingssysteem in optimale conditie te houden. Warmte Service Direct werkt bovendien nauw samen met bekende CV-merken als Bosch, Nefit, Intergas, Vaillant en Remeha, waardoor we u de beste service kunnen bieden bij de levering, installatie, reparatie of vervanging van uw ketel. Zo bezitten wij officiële certificaten die ons gespecialiseerd maken in het werken met de merken Rehma, Ferroli, Nefit en Vaillant.

Ik heb CV ketel onderhoud in Arnhem nodig!

Heeft u behoefte aan CV ketel onderhoud in of nabij Arnhem? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onze CV service: 055 – 800 19 90 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Minder dringende vragen kunt u ook via het contactformulier aan ons stellen. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact Opnemen
Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema