Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

warmteservice

Onderhoud CV ketel in Zutphen

De aanschaf van een CV of HR ketel is absoluut een flinke investering. Tegelijk is het een investering die zeer nodig is. Helemaal in de wintermaanden moet u er niet aan denken om niet in een heerlijk verwarmd huis te zitten. U kent het misschien wel, maar als u problemen ervaart met uw CV ketel merkt u dat vaak akelig gauw. Onderhoud aan uw CV ketel is daarom van uiterst belang om vervelende (koude) situaties te voorkomen. Warmte Service Direct (WSD) staan daarom klaar voor uw CV ketel onderhoud in en nabij Zutphen. Ook op jaarlijkse basis kunnen we afspraken maken om de kans op langdurige pech zo goed mogelijk te reduceren!

Onze services

WSD vindt, net als u, dat de ketel zo lang mogelijk mee moet gaan. WSD gebruikt daarom enkel de beste materialen en werkt met de beste merken. Daarnaast past WSD ook de meest moderne technieken toe bij haar werkzaamheden. Hiermee zorgen we ervoor dat uw verwarming te allen tijde in perfecte staat blijft. De meeste mankementen en storingen worden hierdoor voorkomen. Heeft u jammer genoeg toch problemen met uw ketel? Geen zorgen, want bij WSD bent u verzekerd van snelle en kwalitatieve hulp door vakmannen.

De specialisatie van het team van Warmte Service Direct is het installeren van de centrale verwarming, CV en HR ketels. Maar u kunt ons ook voor de volgende werkzaamheden vragen:

CV onderhoudscontract in Zutphen

Wanneer u WSD het onderhoud aan uw CV ketel in Zutphen laat doen, kunt u kiezen voor een contract waarin staat dat wij jaarlijks uw CV ketel onderhoud in Zutphen verzorgen. Wij garanderen u dat we bij een storing van uw CV altijd binnen 24 uur aanwezig zijn om het probleem nader te bekijken en we doen ons uiterste best om problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Wilt u door onze monteurs jaarlijks CV ketel onderhoud in Zutphen voor een vaste prijs? Als u een contract voor onderhoud bij ons afsluit, mag u naast een snelle reparatieservice en een uitvoerige inspectie en complete reiniging rekenen op controles op het gebied van:

  • Regelapparatuur;
  • Rookgasafvoer;
  • Gasdichtheid;
  • Circulatiepomp;
  • Gasdruk;
  • CO2-percentage afstellen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Voor uw CV ketel onderhoud in Zutphen zoekt u niet langer verder en schakelt u WSD in! Vraag een offerte aan, vraag meer informatie over onze diensten of vraag direct een monteur! Bel onze CV service (055 – 800 19 90) en maak een afspraak.

U kunt minder dringende vragen ook via het contactformulier aan ons stellen. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact Opnemen
Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema