Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

warmteservice

Een onveilige situatie ligt op de loer

Een onveilige situatie wordt gemakkelijker gecreëerd dan u misschien in eerste instantie denkt. In uw CV-ketel komt namelijk elektra, lucht, rookgassen, gas en water samen. Het is begrijpelijk dat u er niet iedere dag bij stil staat: maar uw CV-ketel is dag in dag uit voor u aan het werk. Dat betekent ook dat onderdelen van deze CV ketel kunnen verroesten of verslijten. Daarnaast is het mogelijk dat uw CV ketel verkeerd ingesteld staat of dat door onvolledige verbranding koolmonoxide kan vrijkomen. En dan hebben we het nog niet eens over de gevolgen van deze zaken…

Voorkomen is beter dan genezen

We laten deze gevolgen achterwege. Het hoeft namelijk niet zo ver te komen! We kunnen bovenstaande zaken gemakkelijk voorkomen. Hoe? Door uw CV-ketel jaarlijks te laten onderhouden. Wij, van Warmteservicedirect, voeren deze onderhoudsbeurt maar al te graag bij u uit. Tijdens deze onderhoudsbeurt voeren wij onder andere onderstaande zaken uit:

  • Complete reiniging van uw CV-ketel;
  • Controle van de gasdruk en gasdichtheid;
  • Controle van de regelapparatuur, circulatiepomp en rookgasafvoer;
  • Afstellen van het C02 percentrage.

Wat kunt u zelf doen?

Naast de jaarlijkse onderhoud, kunt u natuurlijk ook het een en ander doen om onveilige situaties door uw CV-ketel te voorkomen. Bij een open CV-ketel is het verstandig om een koolmonoxide-meter aan te schaffen. Een koolmonoxide-meter is gemaakt om een snel een betrouwbaar oordeel te kunnen vellen over koolmonoxide in de omgevingslucht. Daarnaast kunt u het expansievat regelmatig op lekken controleren. Klinkt het onderste gedeelte van het expansievat hol als u tikt? Dan is het goed! Wanneer de bovenkant en de onderkant beide geluid geven bij het tikken? Dan moet het expansievat vervangen worden.

Wilt u weten wat u nog meer zelf kunt doen? Neem dan eens contact op met Warmteservicedirect. Wij helpen u graag!

Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema