Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

warmteservice

Overlevingstips bij storing cv of ontbreken warm water

Help! Een storing aan uw cv of geen warm water meer? Hierbij wat tips om u zo goed mogelijk te redden en vooral: om eigenhandig zelf te proberen het probleem te verhelpen. Natuurlijk raden we aan een cv installateur in te schakelen, maar u kunt ook zelf met handleiding/gebruiksaanwijzing al het een en ander bekijken om het probleem op te lossen. Dus pak de handleiding van uw cv-ketel erbij en lees gauw onze tips!

Geen verwarming?

Als u wel warm water heeft, maar geen verwarming, dan is de warmwaterkraan mogelijk lek. U kunt zelf deze kraan dichtdraaien of eventueel het kraanleertje vervangen. Geeft de ketel juist een storingscode aan op de display? Noteer dan de code, reset het toestel met de resetknop en neem contact met ons op bij herhaling

Doet de cv-ketel het helemaal niet? Controleer dan of de radiatorkranen in de woonkamer openstaan, evenals de gaskraan. Stel de klok- of kamerthermostaat hoger in en kijk of de radiatoren nu wel warm worden. Mogelijk zit er lucht in de leidingen. Dit kunt u horen als de radiator soms tikt. In dit geval moet u de installatie ontluchten en bijvullen. Lees wel eerst goed hoe dit moet! Helpt dit allemaal niet? Neem dan contact met Warmte Service Direct op voor een snelle service.

Geen warm water?

Als er geen warm water meer uit de kraan komt, controleert u eerst of de verwarming het wel doet. Indien u een combiketel heeft, controleert u of alle warm waterkranen dicht zijn. Zet ze zo nodig dicht. Vervolgens controleert u elke warmwater kraan in huis om te kijken of (n)ergens warm water uitkomt. Als overal behalve uit de douche wel warm water komt, dan ligt het niet aan het gastoestel, maar moet u de douchekop goed ontkalken. Komt er echt nergens warm water uit? Dan kunt u ons bellen.

Hulplijn

Sommige storingen of mankementen aan uw CV kunt u dus prima zelf oplossen. Wel is het belangrijk dat u dit op de juiste manier doet en dat u over de juiste informatie beschikt en advies krijgt van een expert. Heeft u een vraag of twijfelt u over een bepaalde werking van uw verwarming? U kunt bij vragen altijd contact met ons opnemen, dan voorzien wij u graag van informatie. Toch direct een CV monteur nodig? Onze storingsdienst is dag en nacht bereikbaar op 055-800 19 90. Wij helpen u graag 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema