Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

Tarieven

Warmte Service Direct biedt u voor een vast bedrag per jaar de zekerheid die u wenst voor uw ketel, verwarming en loodgieterswerk. Sluit u een onderhoudscontract met ons af, dan ontvangt u ieder jaar een schriftelijke herinnering voor onderhoud aan uw ketel. We plannen een geschikte datum waarna u een factuur ontvangt voor de komende onderhoudsbeurt.

De eerste onderhoudsbeurt binnen het contract dient gelijk na afloop bij onze monteur te worden betaald (contact of met PIN). Ook als u geen contract bij ons heeft afgesloten dient een eenmalige onderhoudsbeurt direct te worden betaald. Een eenmalige onderhoudsbeurt (excl. BTW, materiaal en voorrijkosten) kost €65,00.

Onze contracten:

  • Onderhoudscontract A: €85,00

Dit contract omvat jaarlijks onderhoud (excl. BTW en materiaal) en recht op 24-uursservice. Voorrijkosten en arbeidsloon worden berekend (voorrijkosten vanaf €29,95, arbeidsloon vanaf €45,00 per uur, we brengen minimaal 1 uur in rekening).

  • Onderhoudscontract B: 125,00

Dit contract omvat jaarlijks onderhoud (excl. BTW en materiaal) en recht op 24-uursservice. We verrekenen hierbij géén voorrijkosten en arbeidsloon. Gemelde storingen worden op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur verholpen.

Hulp bij storingen

Een onderhoudscontract verzekert u van een snelle service. Is uw CV uitgevallen? Dan zorgt Warmte Service Direct er altijd voor dat uw ketel binnen 24 uur weer naar behoren werkt.

Wilt u daarnaast verzekerd zijn van een snelle service bij storingen en gebreken in de installatie zelf? Sluit dan een pakket voor CV installatie bij ons af. Dit contract omvat werk aan leidingen, koppelingen, radiatoren, het expansievat, overstortventielen, inlaatcombinaties, de thermostaat en het bijvullen en ontluchten van het systeem. Deze werkzaamheden worden tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt uitgevoerd. We vragen hiervoor slechts de kosten van de te vervangen onderdelen, voorrijkosten en arbeidsloon worden NIET berekend.

Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema