Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

warmteservice

Trends op het gebied van verwarmen

Milieuvriendelijker en zuiniger stoken; al jarenlang is deze trend aanwezig. Maar er zijn in 2016 nog meer trends op het gebied van het verwarmen van woningen. In deze blog lichten wij graag een aantal toe!

Trend 1: Multifunctioneel stoken

Een multifunctionele radiator is een radiator dat niet alleen verwarmt, maar ook koelt. Tijdens de zomer is het prettig een ruimte te koelen door koud water door de radiator te pompen. Dit kan niet bij ‘gewone’ radiatoren. Daarvoor is een speciaal soort radiator nodig. Deze worden vaak aangesloten op een HR-ketel. Voor meer informatie over een HR-ketel klikt u op de button ‘HR ketel’ bovenin de pagina. Een investering in een waterpomp, een HR-ketel en nieuwe radiatoren levert op een energievriendelijke manier een aangenaam binnenklimaat op.

Trend 2: Op afstand bedienen

Tegenwoordig willen mensen gemak. Veel mensen vinden het tegenwoordig ideaal om hun verwarming op afstand te kunnen bedienen. Dit kan dan ook steeds gemakkelijker via het internet of door middel van een applicatie op de smartphone. Zo wordt steeds minder energie verspilt en kan men toch, indien gewenst, in een warm huis binnenkomen.

Trend 3: Energie besparen

Slim op energie besparen is de trend bij uitstek. Als het aan de consumenten en bedrijven ligt zal het energieverbruik de komende jaren structureel dalen. Niet alleen vanwege de financiële en milieuoverwegingen is zuinig ‘in’. Ook maatschappelijke verantwoordelijkheid en energieonafhankelijkheid zijn volgens consumenten en bedrijven redenen om deze trend voort te zetten.

Trend 4: Ruimere keus in verwarming

Het oog wil ook wat. Steeds meer mensen willen dat hun verwarming een eyecatcher in het huis wordt. Daar spelen de fabrikanten dan ook steeds beter op in en leveren een enorme keuze aan radiatoren. Ze zijn in veel verschillende uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Niet alleen voor radiatoren geldt dit. Ook wat betreft haarden en kachels zijn er vele uitvoeringen verkrijgbaar.

Wilt u meer informatie over de trends? Dan kunt u altijd de vakmannen van Warmte Service Direct om advies vragen. Wij helpen u graag verder.

Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema