Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

verwarming

Verwarming

Installatie, onderhoud en vervanging van uw verwarming

De vakmannen van Warmte Service Direct weten waar ze mee bezig zijn. Wij staan namelijk als betrouwbare partner aangeschreven bij diverse grote HR ketelfabrikanten én onze monteurs beschikken over jarenlange ervaring en de benodigde vakkennis. Bent u dus op zoek naar een professional voor het installeren, onderhouden of vervangen van uw verwarming? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij helpen u namelijk graag bij het kiezen van de juiste ketel of radiator. Hierbij verzorgen we een snelle levering en montage en een perfecte afstelling van alle onderdelen van uw centrale verwarmingsinstallatie. Als deskundig installatiebedrijf in de regio van Apeldoorn, Arnhem, Deventer en omgeving staan we altijd voor u klaar.

Warmte Service Direct biedt u zekerheid

Onverwacht zonder verwarming of warm water komen te zitten is erg vervelend. Door een onderhoudscontract af te sluiten bij Warmte Service Direct voorkomt u dergelijke onaangename verrassingen. Onze monteurs zijn namelijk gespecialiseerd in een goede installatie van uw verwarming. In combinatie met regelmatig onderhoud zorgt dat ervoor dat problemen en storingen voor een groot deel voorkomen kunnen worden.

Is uw verwarming toch stuk, heeft u onverhoopt geen warm water of is uw radiator aan het tikken, dan kunt u uiteraard op ons rekenen. Wij verhelpen ieder probleem met uw centrale verwarming in Apeldoorn, Arnhem, Deventer en omstreken, ook als u nog geen onderhoudscontract bij ons heeft afgesloten.

Verwarmingsproblemen zelf oplossen

Sommige storingen of mankementen aan uw CV zijn gemakkelijk zelf op te lossen. Als uw verwarming bijvoorbeeld borrelt, tikt of niet goed warm wordt, kunt u uw verwarming eenvoudig zelf ontluchten om het probleem te verhelpen. Wel is het van belang over de juiste informatie te beschikken en advies te krijgen van een expert. Heeft u een vraag of twijfelt u over een bepaalde werking van uw verwarming? Wij beantwoorden graag uw vragen en voorzien u van alle informatie die u nodig heeft.

Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema