Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

warmteservice

Waarom het onderhoud aan uw cv-ketel zo belangrijk is

We gaan de koude en donkere dagen weer in, waarin ook uw cv-ketel weer hard aan het werk moet. U wilt er natuurlijk ook lekker warm bij zitten deze winter en daarvoor moet de ketel wel goed werken. Wilt u nu zeker weten dat uw cv-ketel het niet begeeft? Dan doet u er goed aan om deze met enige regelmaat te laten controleren. Dankzij deze controle kunnen namelijk veel problemen voorkomen worden en gaat uw ketel langer mee.

Voordelen van regelmatige controle

Een cv-ketel bestaat uit veel onderdelen en die kunnen na verloop van tijd natuurlijk kapot gaan. Voor de duurzaamheid van de ketel is het dan ook verstandig om deze te laten controleren. Dit zorgt er niet alleen voor dat de kans op storingen verkleint wordt, maar door een betere verbranding is dit ook nog eens beter voor het milieu. Daarnaast draagt de controle ook zorg voor uw veiligheid. Een vuile ketel verhoogt namelijk de kans op de uitstoot van het giftige koolstofmonoxide en dat wilt u natuurlijk voorkomen. De voordelen van een regelmatige controle van uw cv-ketel nog eens op een rijtje:

  • Langere levensduur
  • Hoger rendement
  • Minder kans op storingen
  • Milieuvriendelijk
  • Veiligheid

Jaarlijks onderhoud

Het onderhoud aan een cv-ketel kunt u het beste overlaten aan een vakman die verstand van zaken heeft. Hoe vaak een cv-ketel controle wordt uitgevoerd verschilt per installatiebedrijf. Waar de één twee keer per jaar controleert, komt de ander één keer in de twee jaar langs. Wanneer u kiest voor cv-ketel onderhoud van Warmte Service Direct komt er, voor een vaste prijs, jaarlijks een monteur bij u langs. Zo hoeft u zelf niet meer te denken om het maken van een afspraak en weet u zeker dat uw cv-ketel in goede staat verkeerd.

Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema