Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 055 – 800 19 90

warmteservice

Warmteservice in Arnhem

Een goed werkende CV ketel is belangrijk: zeker in een land als Nederland! In de winter draait de verwarming namelijk behoorlijk wat overuren. Heeft u een mankement of probleem aan uw CV ketel? Neem dan contact op met Warmteservicedirect (WSD). Wij zijn namelijk dé warmteservice in en nabij Arnhem. De monteurs van WSD zijn experts op het gebied van CV en verwarming. Zij zorgen voor de installatie, het onderhoud en indien noodzakelijk de reparatie van uw CV ketel. Voor warmteservice in Arnhem bent u bij WSD dus aan het juiste adres!

WSD: voor warmteservice in Arnhem en meer

Het team van WSD is gespecialiseerd in het installeren van centrale verwarming, CV en HR ketels. Desalniettemin kunt u WSD ook inschakelen voor andere werkzaamheden, te noemen: loodgieterwerkzaamheden, het ontstoppen van uw riolering, klimaatbeheersing en onderhoud. WSD heeft jarenlange ervaring op het gebied van installatietechniek. U bent daarom verzekerd van kwalitatieve dienstverlening en uitstekende service.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar warmteservice in en nabij Arnhem, vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u snel een monteur nodig? Bel onze CV service dan door te bellen naar 013 – 220 11 78. Minder dringende vragen kunt u ook via het contactformulier aan ons stellen. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig
mogelijk contact met u op.

Contact Opnemen
Wat zeggen klanten over ons ?

Prima werk geleverd door de loodgieters van warmte service direct. Wij hadden een lekkage bij de cv installatie, de monteurs waren snel ter plaatsen en hebben het probleem direct bloot gelegd. Waardoor snel actie ondernomen kon worden. Na een uur werken was de lekkage verholpen en hebben ze direct de cv-ketel gecheckt dat gaf een veilig gevoel. Niets anders dan lof voor de vakkundige en vriendelijke monteurs.

G.Wolfinga

Wij hadden een storing aan onze cv ketel en zochten daar hulp voor. Wij belden met Warmte service direct ,we werden direct telefonisch  te hulp gestaan. De storing kon niet telefonisch verholpen worden waarop er direct een cv-monteur werd gestuurd. Na diverse onderdelen vervangen te hebben en het achterstallig onderhoud gedaan te hebben deed onze installatie het weer als vanouds . Dit was een prettige samenwerking daardoor hebben wij besloten een service contract af te sluiten.

S.Gerritsen

Ons dak lekte al jaren maar werd met de tijd steeds erger en na diverse kleine reparatie,s door andere lieden wie niet hielpen hebben wij gekozen voor de dakdekkers van warmte service direct. Er werd geconstateerd dat het gehele dak aan vervanging toe was en werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden. De volgende dag werd het nieuwe bitumen dak al gebrand, na 2 dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie gegarandeerd 100% waterdicht is. Achteraf kijken wij met tevredenheid terug op de werkzaamheden en de gang van zaken. Wij willen dit bedrijf graag aanbevelen aan ieder wie snel en vakkundige vaklieden zoekt.

J.Miedema